Tiimi

 

Fysio MU

Fysio MU:n on perustanut nimensä mukaisesti helsinkiläinen liikunta- ja terveysalan ammattilainen, Mikko Utecht.

 

Fysio MU:n toimintaperiaate on yksinkertainen ja kuvastaa perustajansa arvoja: On nautinto päästä kokoilemaan asiakkaiden kanssa uusia asioita. Parasta onnistumista on se, kun asiakas ylittää omat rajansa. Juuri itseään haastamalla päästään uudelle tasolle ja opitaan uusia taitoja.

 

Fysio MU tiimi

 

Mikko

 
Fysio MU:n ja MyTrainingin on perustanut helsinkiläinen liikunta- ja terveysalan ammattilainen sekä fysioterapeutti.

 
Hei, olen Mikko Utecht ja Fysio MUn perustaja. Toinen vuosikymmen terveyden ja liikunnan parissa on pyörähtänyt hyvin käyntiin ja nautin kun pystyn kehittämään itseäni jatkuvasti eteenpäin.

Fysioterapiassa suunnittelen terapian yhteistyössä asiakkaideni kanssa ja heidän tarpeitaan kuunnellen. Fysioterapeutiksi valmistumisen jälkeen olen jatkokouluttanut itseäni jatkuvasti pitääkseni ammattitaitoni yllä. Viimeisimpinä koulutuksina olen käynyt fysioterapeuttien akupunktio sekä allasterapiakoulutukset. Ennen Fysio MUn perustamista työskentelin neurologisten asiakkaiden kanssa Suomessa ja Saksassa sekä julkisella että yksityisellä puolella.

Vuonna 2014 minut valittiin kansainvälisesti arvostettuun PeakPilates® koulutusorganisaatioon kouluttajaksi, mikä mahdollistaa minulle osaamiseni jakamisen uusille tuleville Pilatesopettajille. Terapeuttina ja kouluttaja olen empaattinen ja läsnä.

 

mikko@fysiomu.fi
puhelin: 020 7348 020
 

Jani

 

Olen toiminut terveydenhuoltoalalla lähes 20 vuotta ja koulutukseltani olen kuntohoitaja, klassisen ja urheiluhierojan ammattitutkinnon omaava ammattilainen. Hoitajana olen tiukka mutta reilu, osaan kuunnella ihmistä ja sen mukaan toimitaan. Eräs suurin vahvuuteni on kädentaidot, joita hyvä hieroja ehdottomasti tarvitsee. Urheilu ja huumori on osa elämääni, joten ymmärrän hyvin urheilijoiden ja aktiiviliikkujien arkipäivää. Olen myös Judoka ja kilpaillut paralympialaisissa mitalisijoille asti.

Harvoin hoidoissani mökötetään, päinvastoin! Ihminen on keskiössä ja aivan varmasti löydämme yhteistyöllä sopivan ratkaisun moneen haasteeseen.
 

ajanvaraus@mytraining.fi
puhelin: 0207 348 027

 

Mia

 

Hierojana työskentely on ollut haaveena jo nuoresta lähtien, mutta tie vei aikoinaan eri suuntaan. Olen vihdoin päässyt haaveammattiini, enkä ole katunut hetkeäkään. Hieronnassa minua kiehtoo asiakkaiden
auttaminen, uudet oivallukset ja alan moninaisuus. Olen valmistunut 2013. Lisäksi olen kiinnostunut monipuolistamaan
osaamistani ja tähän mennessä olen suorittanut fascia- ja venytyshieronnan, lihasenergietekniikoiden (MET) sekä kinesioteippauksen koulutukset. Koulun ajantasaisen opetuksen lisäksi olen saanut arvokasta
oppia urheiluhierojilta, osteopaatilta, fysioterapeutilta ja jäsenkorjaajalta.
Minulla on pitkä liikunnallinen tausta ja esimerkiksi aktiivista kuntosaliharjoittelua ja lenkkeilyä olen harrastanut 20 vuotta. Liikunta, terveys ja ravinto ovat kiinnostukseni kohteita. Koulutuksen,
liikuntaharrastusten ja fyysisen työn myötä minulle on kertynyt paljon kokemusta erilaisista liikuntaelinsairauksista ja –vammoista ja niiden hoidosta. Hyödynnän näitä tietoja ja kokemuksia työssäni. Hierojana olen
empaattinen ja kuuntelen asiakasta. Hieronnassa käytän eri tekniikoita ja voimaa tarpeen mukaan – kuitenkin asiakasta kuunnellen.
 

ajanvaraus@fysiomu.fi
puhelin: 020 7348 020