Kuntoutujalle

Fysioterapia

Fysioterapia

Fysioterapiamme perustuu uusimpaan tutkittuun tietoon yhdistettynä kansainväliseen ICF-luokitteluun. Toteutamme terapiamme asiakastamme kuunnelle. Sijaintimme Malmin uimahallilla mahdollistaa monipuolisen ja aktivoivan fysioterapian. Käytössämme on täysin varusteltu kuntosali, oma terapiatila sekä uima-altaat. Yhdistämällä erittäin monipuoliset tilamme terapeuttiemme ammattitaitoon pystymme auttamaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisemmin.

Fysioterapia alkaa ensimmäisellä alkutapaamisella, jossa terapeuttimme haastattelee ja tutkii asiakkaan. Näiden pohjalta terapeuttimme sopii yhdessä asiakkaan kanssa kuntoutussuunnan, mistä asiakkaamme hyötyy parhaiten.

Fysioterapiaan pääsee ilman lähetettä, KELAn lähetteellä tai erillisellä työnantajan tai kunnan maksusitoumuksella. Ajanvarauksemme on auki verkossa 24/7 ja puhelinajanvarauksemme palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-16 numerossa 020 7348 020.

Fysioterapia

Lymfaterapia

Lymfaterapian pohjana on kehon turvotusten lievittäminen. Miellyttävä ja pehmeä hoitomuoto edistää kehossa olevan imusuoniston toimintaa lievittäen turvotusta. Erilaisten kroonisten turvotusten tai rintasyövän jälkitiloissa imusolmukkeiden toiminta häiriintyy eikä neste poistu normaalisti kehosta. Tämä aiheuttaa turvotusta käsissä tai jaloissa sekä ihon kiristymistä ja kovettumista. Miellyttävällä manuaalisella käsittelyllä edesautetaan kehoa poistamaan nestettä ja olo tuntuu hoidon jälkeen ”kevyemmältä”. Terapeuttimme tekevät tukisidokset tarpeen mukaan hoidon lopuksi ja tarvittaessa auttavat tukisukkien hankinnassa.

Fysioterapia

Allasterapia

Hoitolaitoksemme sijaitsee Malmin uimahallilla mahdollistaen uima-altaiden käytön terapiassa. Vuonna 2014 Malmin uimahalli remontoitiin uudelleen ja saimme oman terapia-altaan uimahallille. Oma terapialämpöinen allas mahdollistaa yksilöllisen ja hallitun terapian asiakkaan kanssa. Pystymme myös joustamaan vastaanottoajoissamme paremmin, kun terapeuttiemme eivät tarvitse erillistä siirtymäaikaa toiseen toimipisteeseen.

Hieronta

Hieronta

Hieronta on ollut vanha hoitomuoto erilaisiin vaivoihin. Lihasten kiristäessä ei venyttelystä ole aina apua. Tällöin hieronta on enemmän kuin hyvä vaihtoehto. Hierojamme kuuntelevat asiakasta ja etenevät hieronnassa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Meillä ei ole valmista ”kaavaa”, jonka mukaan hieromme vaan jokainen keho ja jokainen käynti on erilainen. Anna itsellesi lupa rentoutua ja nauttia hieronnasta.

Akupunktio

Akupunktio

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomuoto kehon tasapainon palauttamiseen. Viime vuosina akupunktio on vakiinnuttanut paikkansa myös länsimaisessa lääketieteessä kivun hoidossa. Akupunktion avulla pystytään lievittämään erilaisia kiputiloja. Tunne akupunktiohoidon jälkeen on rento ja rauhallinen. Kivun estäessä normaalin liikkumisen voi akupunktio olla osa ratkaisua. Yhdistämällä akupunktio aktiiviseen fysioterapiaan